Copyright ©

2000-© copyright Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V.

Niets uit onze websites mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd, gedownload, of worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V.

Het is wel toegestaan de op deze website beschikbare documenten en informatie te gebruiken voor informatieve en persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Zij mogen echter niet worden gekopieerd of gepost op een andere netwerkcomputer of met andere media worden verzonden. De op deze website beschikbare informatie mag op geen enkele wijze worden bewerkt.

Bij gebruikte documenten en informatie moet uitdrukkelijk de bron van deze documenten en informatie genoemd worden, te weten: de website van Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. www.vansomerenbrand.nl.

Van alle teksten, foto’s, webdesign en domeinnamen e.d. zijn de copyrights en auteursrechten in het bezit van Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. tenzij anders is vermeld door middel van een bronvermelding.

De website van Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. bevat links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie geplaatst. Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Disclaimer
Hoewel Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. er naar streeft om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. accepteert hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid.

Alle informatie op deze website is puur informatief. Aan de informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Tandheelkundig Centrum van Someren Brand B.V. behoudt zich het recht om zonder vooraankondiging veranderingen aan te brengen op de website.

Mocht u onnauwkeurigheden, onvolkomenheden of out-of-date informatie tegen komen, dan stellen wij het zeer op prijs als u daarover contact met ons opneemt.